fbpx
  • Slider Image

DYXY Cosmetics founded in 2016. We are experts in cosmetics & one of the earliest to bring formula from Korea into Malaysia. We are now producing products with improved quality & formula and expanding across Malaysia.

Award Winners

Award Winners

Malaysia's Leading Beauty & Cosmetic Company Award (Entrepreneurial Development)

Read More

Laboratory Tested

Laboratory Tested

Our products are proven safe and tested by SIRIM

Read More

Best Online Products 2018

Best Online Products 2018

Awarded by NONA, a No.1 magazine for woman in Malaysia

Read More

Rahsia Kegunaan Lipstik Yang Ramai Tak Tahu

Penampilan merupakan salah satu hal yang terpenting bagi wanita. Salah satunya dengan menggunakan make up yang akan membuat wanita lebih percaya diri. Jenis make up yang paling sering digunakan oleh wanita dan paling utama adalah lipstik. Lipstik seringkali menjadi kosmetik yang harus selalu ada di tas wanita. Hanya dengan sapuan lipstik di bibir, wajah akan menjadi tampak lebih segar.…

Tips Makeup Tak Bercapuk. Cuba Amalkan Tips Ni !

Jangan Biarkan Makeup Korang Bercapuk Dan Berminyak. Amalkan 5 Tips Ni Tau! KINI TRENDY Kredit: Aisya Liyana Sebahagian daripada kita mesti mempunyai jenis kulit berminyak betul tak? Yang tak best bila kulit berminyak ni membuatkan muka senang tumbuh jerawat. Tetapi memiliki kulit yang berminyak tak bermaksud tak boleh makeup kan. Awal-awal pakai makeup, rasa muka macam flawless je. Malangnya lepas dah pakaidua ke…

Petua Nak Cantikkan Kulit Dari Neelofa

Selebriti popular Neelofa telah berkongsi satu petua penjagaan kulit yang diamalkan supaya sentiasa kelihatan cantik dan gebu.Pengacara dan pelakon ini memberi senarai bahan-bahan yang diamalkannya khas buat orang ramai yang sering bertanyakan apa rahsia kulitnya sentiasa kelihatan cantik.Neelofa telah mengamalkan minuman jus kesihatan buatan sendiri.Antara bahan-bahan yang diperlukan adalah separuh batang timun, setengah biji ubi…

Rahsia Rutin Kecantikan Wajah Selembut Sutera

Wanita Thailand terkenal dengan kulit mereka yang bersih tanpa cela serta rambut panjang bersinar selembut sutera. Mesti ramai tertanya-tanya apakah rahsia disebalik kecantikan mereka ini? Sudah tentu gen memainkan peranan penting tapi, apa yang lebih khusus adalah gaya hidup sihat dan rahsia kecantikan tradisional menjadi antara faktor utama wanita Thailand ini cantik-cantik belaka. Ini 5…

0